3 Січня 2019
Новини

Сховали дизлайки і матюки на адресу вождя: під зверненням Путіна відключили коментарі

Сховали дизлайки і матюки на адресу вождя: під зверненням Путіна відключили коментарі

Про справжній рейтинг Путіна серед росіян можна судити з тої захмарної кількості «антилайків», яку співвітчизники поставили «кремлівському карлику» пійд його офіційним відеопривітанням з нагоди Нового року. Так, російському «Первому каналу» навіть довелося відключити коментарі під новорічним зверненням Путіна, яке зібрало понад 70 тис. «дизлайків». Пише видання «Гордон».

Зазначений телеканал унеможливив коментування на своїй сторінці у YouTube новорічного звернення президента РФ Володимира Путіна, коли кількість дизлайків перевищила 70 тисяч. Про це 1 січня у Facebook повідомив письменник Євген Шестаков.


«Не долюбив народець нині кощійчика. Поганих слів «Первому каналу» приніс, той усі їх стер, коментарі відключив», – написав він.

Шестаков також опублікував скріншот YouTube-сторінки «Первого канала», де видно, що після майже 922 тис. переглядів звернення Путіна зібрало 13 тис. «лайків» та 77 тис. «дизлайків».

Зараз на сторінці «Первого» зі зверненням Путіна коментарі відключено, а кількість «лайків» і «дизлайків» – приховано.

Новорічне відео, яке опублікував на тому самому відеосервісі інший рупор Кремля – телеканал «Россия 1», станом на 3.50 2 січня не було обмежено. Й тут кнопку «не сподобалося» натиснуло 33 тис. юзерів – це в 11 разів більше, ніж тих, кому сподобалося.

антирейтинг Путіна


У коментарях користувачі активно вживали ненормативну й узагалі неулесливу лексику на адресу нинішнього керманича РФ. Зокрема, його називають «головним ворогом Росії», «злодійкуватим» і «лицемірною пикою».

У новорічному зверненні до громадян Росії Путін побажав їм 2019 року «відчути зміни на краще». За його словами, зробити це можна «тільки разом».

У вітальному слові володар Кремля не згадав про обвалення під’їзду в багатоповерховому будинку в Магнітогорську, жертвами якого стали станом на вечір 31 грудня четверо людей. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему