3 Січня 2019
Новини

Повеселився: на Ібіці в крові водія знайшли всі відомі наркотики світу

Повеселився: на Ібіці в крові водія знайшли всі відомі наркотики світу

Острів Ібіца, який називають меккою для тусовщиків і який відомий своїми дискотеками і вечірками, вкотре відзначився: саме тут опинився унікум, в крові якого виявили всі наркотики, відомі світу. Пише ресурс «Фішки».

На Ібіці увагу тутешніх правоохоронців привернув водій, який рухався по дорозі «змійкою». Місцеві патрульні зупинили автомобіліста за необережне водіння, що загрожувало безпеці руху. А коли 31-річного кермувальника перевірили на драгері, то виявилося, що в крові у цього молодика містяться всі відомі на цей час людству наркотики. Точніше, на момент затримання його судинами текла швидше не суміш плазми і кров’яних клітин, а справжній наркотичний коктейль  із кокаїну, метамфетаміну, опіатів, марихуани і амфетамінів.

Очевидно, новий рік у цього персонажа минув дуже весело. І це ще не фініта: при огляді салону автомобіля правоохоронці виявили 20 таблеток рожевого кольору, шість фіолетових і два пакети з білим порошком, дуже схожим на кокаїн, а також пакунок з якоюсь коричневою речовиною.

Тож «обдовбаному» рекордсмену, окрім світової слави, світить реальний тюремний строк.

https://fishki.net/2826008-u-voditelja-v-krovi-nashli-vse-izvestnye-narkotiki-mira.html © Fishki.net

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему