2 Січня 2019
Новини

Соцмережі: російські спецслужби приховують, що вибух у Магнітогорську був терактом

Соцмережі: російські спецслужби приховують, що вибух у Магнітогорську був терактом

В російському Манітогорську протягом двох діб відбулося одразу дві масштабних НП – вибух і обвалення в багатоповерхівці, внаслідок якого під уламками загинуло близько тридцяти осіб, і вибух маршрутки. Забагато вибухів за такий короткий період, що викликає обґрунтовані підозри у тутешніх жителів. 

У той час, як офіційні органи, а саме Слідчий комітет РФ, стверджують, що причиною руйнування цілого під’їзду магнітогорської багатоповерхівки став вибух побутового газу, в соцмережах місцеві жителі запевняють: у їхньому місті стався терористичний акт, який влада намагається приховати.

Так, в Інтернеті з’явилося відео обстрілу маршрутного автобуса з імовірними терористами, які влаштували вибух у багатоквартирному будинку, яке виклав користувач «Новини Магнітогорськ Сабітов. Д.». Увага, ролик містить нецензурну лексику! На відео з палаючою маршруткою чітко чутно постріли, а на останніх секундах звучить слово «оточення (оцепление)».

За даними видання, «Знак.ком», подія із маршруткою напряму пов’язана з вибухом у багатоповерхівці. Так, за словами співрозмовника видання, в одній із квартир, яку винаймав громадянин Таджикистану, були виявлені сліди гексогену. Наразі немає жодних відомостей про сім’ю із чотирьох осіб, яка проживала в цій квартирі. За даними інсайдера, загиблі в результаті вибуху маршрутки, які намагалися відірватися від переслідування, були терористами, які спершу планувати підірвати один із торгових центрів у місті, а далі реалізували свій намір у житловому будинку.

Місцеві мешканці переконані: вибух у Магнітогорську – справа рук терористів, утім, офіційні органи цю версію категорично відкидають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему