2 Січня 2019
Новини

Диво: з-під завалів у Магнітогорську витягли живим 10-місячного малюка (відео, фото)

Диво: з-під завалів у Магнітогорську витягли живим 10-місячного малюка (відео, фото)

На місці часткового обвалення багатоквартирного житлового будинку в Магнітогорську, Росія, рятувальники  виявили 10-місячну дитину. Момент порятунку немовляти потрапив на відео. Пише ресурс «Фішки».

Новорічним дивом називають російські ЗМІ дивовижний порятунок немовляти з-під завалів у Магнітогорську, де стався вибух у багатоповерхівці. У регіоні зараз тримається двадцять градусів морозу, а малюк пролежав під уламками більш як добу!

Рятувальники, які розбирали завали, звернули увагу на дивний звук, що нагадував дитячий плач. І кинулися розчищати сміття там, звідки чулося слабке пхинькання. Далі сталося неймовірне: з-під уламків дістали живим малюка! Зроблені там же кадри показують: загорнуте в ковдру дитя бігцем несуть на руках до машини швидкої допомоги.

Медики кажуть, що малюк у важкому стані: в десятимісячного хлопчика обмороження і черепно-мозкова травма. За даними телеграм-каналу Mash, зараз із ним у лікарні мама, якій вдалося разом зі старшою дитиною вибігти з будинку під час обвалення. Також важливу роль відіграло те, що в місце завалення спеціальними тепловими гарматами подавалося тепло, інакше дитина неминуче би замерзла до смерті.

Як повідомив журналістам губернатор Челябінської області Борис Дубровський, крихітного хлопчика врятувало те, що він лежав тепло закутаний у ліжечку. Зараз малюк перебуває в реанімації.

Тим часом цифра жертв обвалення під’їзду жилого будинку в Магнітогорську виросла до 30 загиблих.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему