2 Січня 2019
Новини

На Волині авто скандального депутата облради потрапило в ДТП

На Волині авто скандального  депутата облради потрапило в ДТП

У центрі Володимира–Волинського на автодорозі Луцьк-Устилуг, трапилася ДТП за участі автомобіля депутата Волинської обласної ради від «Самопомочі» Олексія Панасюка.

Про це повідомляє «ВолиньUA», посилаючись на інформацію випадкових свідків.

За повідомленням видання журналістів «ВолиньUA»,  це не перший інцидент з автомобілем у який потрапляє депутат облради Олексій Панасюк. Так, 1 лютого 2018 року на автодорозі Устилуг-Луцьк близько 10-ї години ранку трапилась ДТП. Як стало відомо згодом – зіткнулися Mercedes-Benz депутата Волинської обласної ради Олексія Панасюка та Volkswagen Passat місцевого мешканця Костянтина Бецка. Апеляційний суд Волинської області визнав Панасюка винним та присудив штраф.

Вніч на 21 березня його авто зупинили поліцейські. Керував ним Олексій Панасюк у нетверезому стані. Він намагався уникнути освідування на вміст алкоголю та сховався у туалеті дитячого відділення Володимир-Волинського ТМО. 17-го квітня Володимир-Волинський міський суд за відмову від алкотесту постановив відібрати у депутата водійське посвідчення. А 1 червня 2018 року Апеляційний суд постановив визнати винним Панасюка та підтвердив покарання у вигляді штрафу – 10 200 гривень з позбавленням права керування будь-яким транспортом на 1 рік.

Наразі на місці нової ДТП працює поліція.

Олексій Панасюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал
В тему