1 Січня 2019
Новини

У Запоріжжі лідеру «АвтоЄвроСили» Владиславу Погорєлову прострелили ногу

У Запоріжжі лідеру «АвтоЄвроСили» Владиславу Погорєлову прострелили ногу

У Запоріжжі лідер громадської організації «АвтоЄвроСила» Владислав Погорєлов зробив зауваження незнайомцю  про те, що під авто піротехніку кидати не варто. Після цього Владислава сильно побили.

«Прострелена нога і множинні травми за зауваження не кидати приводи під авто», – написав лідер «АвтоЄвроСили».

«Близько 18-00 я під'їхав до будинку, піднімаючись по сходах, в прольоті побачив як двоє кидали феєрверки під машини, один з них кинули під мою машину.

Я спустився вниз, в цей час вони вже сіли в машину, я зробив зауваження (один з нападників був з яскравим запахом алкоголю, інший дивно пританцьовував) у відповідь на моє зауваження почув мати і підвищений тон. Нападники вийшли з авто і після того ми пройшли до моєї машині, я включив ліхтарик щоб показати їм місце вибуху феєрверку (якраз під паливним баком).

запоріжжя погорєлов побили

Після загроз на свою адресу я почув звук затвора пістолета і 3 постріли, один з них потрапив мені в колінний суглоб. Я намагався захищатися але мені направили пістолет в обличчя і сказали «Зараз я тобі в обличчя стрельну, опусти руки»

лідеру «АвтоЄвроСили» Владиславу Погорєлову прострелили ногу

І взялися вдвох мене бити, цілячись пістолетом. Після 5-хвилинного побиття я впав на коліна і руки, було кілька ударів ногами в обличчя і рукояткою пістолета по голові

В результаті :

  • Коліно прооперували, зв'язки в поганому стані (невідомо буду ходити)
  • щелепу вправили
  • ніс вправили
  • -3 місця на потилиці зашили
  • очі начебто не пошкоджені», - заявив Владислав.

Речниця поліції Запоріжжя Катерина Людвік повідомила, що потерпілого чоловіка 1988 року народження доставили в лікарню.

У Запоріжжі невідомий напав на Владислава Погорєлова

«Зловмисник втік з місця події на автомобілі Lanos. Вжитими заходами автомобіль знайшли у дворі на вулиці Стешенка в Запоріжжі», – зазначила Людвік.

Правоохоронці з’ясували особу нападника. Ним виявився чоловік 1988 року народження. Його затримали і звинувачують у хуліганстві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему