31 Грудня 2018
Новини

На Прикарпатті наїхав і залишив помирати на дорозі

На Прикарпатті наїхав і залишив помирати на дорозі

На Прикарпатті, в смт. Рожнятів, 18-річний керманич легкового віто, не отримувавши ще  посвідчення водія, їздив по місту.

Для цього використовував батьківську машину, не запитавши дозволу. Так, недосвідчений водій скоїв наїзд на чоловіка, та, злякавшись, залишив його на дорозі помирати.

Поліцейські оперативно розшукали винуватця аварії і врятували життя потерпілому. Перевірили, що чоловік, якого трамувало авто, живий, але у сильному алкогольному сп'янінні.

На дорозі виявили осколки автомобіля зеленого кольору із маркуванням "Ауді", що свідчило про факт ДТП і те, що водій залишив місце аварії. На телефонні дзвінки очевидців медики зауважили, що немає вільних автівок і просили чекати.

Поліцейські прийняли рішення доставити потерпілого до медзакладу самостійно. Травми у чоловіка незначні, але через стан сп'яніння він був без свідомості.

Інша група правоохоронців за декілька хвилин розшукала водія. Він залишив авто неподалік місця ДТП - біля міського озера.

З'ясувалося, що 18-річний керманич не отримував посвідчення водія, а авто взяв у батька, не сказавши йому про це.

Пояснив, що місце аварії покинув, бо перелякався. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Тривають слідчі дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему