27 Грудня 2018
Новини

Рокер Харчишин про президентські амбіції Зеленського: «Грати в політику – не найкраща ідея»

Рокер Харчишин про президентські амбіції Зеленського: «Грати в політику – не найкраща ідея»

Український музикант вважає, що потенційний електорат не цілком розрізняє дві різні постаті – реального Володимира Зеленського і кіношного «слуги народу» Василя Голобородька.

Український рок-музикант, лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин у коментарі виданню «Oбозреватель» висловив власне ставлення до імовірної участі шоумена та лідера «Студії Квартал-95» Володимира Зеленського у президентській гонці. Рокер вважає, що Зеленський сильно відрізняється від свого сценічного образу Василя Голобородька зі «Слуги народу», тому його похід у президенти виглядає щонайменше некоректно.

«Якби ми голосували за Голобородька, персонажа серіалу «Слуга народу», і якби він був у реальному житті Голобородьком, і якби він робив такі ж справи і ті ж речі, як у фільмі – бо сьогодні ми не знаємо, як живе Зеленський, хоча він і публічний. Його публічність обмежується певними рамками. Яке він політичне життя веде…» – розмірковує Харчишин.

«Тому при Голобородьку в реальному житті можна і потрібно було б голосувати, і він би знайшов свій електорат, який зараз просто плутається, за кого він голосує: за Голобородька чи за Зеленського», – каже Харчишин.

При цьому музикант акцентує, що Зеленський – чудова людина й артист, але грати в політику – не найкраща ідея.

«Мені подобається Зеленський, він гарна людина, гарний артист, ми ніколи горщиків не били, ми дружимо, але оцінити Зеленського на виборах я не можу. Голобородько –  так. Він може набрати і вищі рейтинги, ніж Юлія Володимирівна», – упевнений Харчишин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика
В тему

Останні матеріали