27 Грудня 2018
Новини

Актор, музикант та режисер доставлятимуть піцу, аби зібрати гроші для АТО

Актор, музикант та режисер доставлятимуть піцу, аби зібрати гроші для АТО

Аби зібрати кошти для наших воїнів, доставщиками піци попрацюють завтра, 28 грудня, відомі режисери, актори, музиканти. Цей проект був ініційований фондом «Повернись живим», повідомляє його засновник Віталій Дейнега. Піцу буде робити заклад Pizza Veterano.

«Гонорари артистів у новорічну ніч будуть вимірюватися десятками тисяч доларів за 40-хвилинний виступ. Багато з них «поза політикою». Але є інші: зокрема, – ці троє. Вони вже не один рік допомагають армії, в тому числі, через наш фонд. І завтра, 28 грудня, вони проведуть акцію, щоб зробити це знову.

піца ветерано

Щоб нагадати всім, завдяки кому ми можемо спокійно святкувати Новий рік, Андрій Хливнюк (лідер гурту «Бумбокс»), Marko Halanevych (вокаліст гурту «ДахаБраха») і Axtem Seitablaiev (режисер фільму «Кіборги»), вирішили провести з нами акцію #крайнійденьвофісі.

ахтем сеітаблаєв

Її суть проста: це аукціон + лоторея. Ви робите ставки і якщо ваша буде найбільшою, обраний артист приїде до вас у крайній робочий день і привезе смачну піцу від Pizza Veterano. Автографи, селфі, можливість поговорити за піцею та інші ніштяки – включені.

Marko Halanevych

Але це не все. Якщо у ці дні (26-27 грудня) ви передавали гроші на допомогу армії і хочете, щоб зіркові доставщики приїхали до вас – дайте нам про це знати під постом, і ви візьмете участь у лотереї, де буде розіграно ще три візити Андрія, Марка чи Ахтема.

андрій хливнюк

Зробити ставки ви можете за телефоном: +38 068 500 88 00. Аукціон завершиться сьогодні, 27 грудня, о 17:00.

Це ваш шанс зустрітися з лідерами «Бумбоксу», «ДахиБрахи» та режисером «Кіборгів», а ще особисто й разом зробити добру справу», - розповів Віталій Дейнега.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему