27 Грудня 2018
Новини

Лузери і лідери: Forbes назвав акторів, які творять історію кіно

Лузери і лідери: Forbes назвав акторів, які творять історію кіно

Журнал Forbes склав рейтинг традиційний голлівудських акторів, які у 2018 році виправдали вкладені у них кошти і навпаки, загнали картину в фінансову яму. Показник вираховувався по виручці в прокаті на кожен долар, заплачений артисту.

Про це повідомляє «forbes.com».

Так найбільш рентабельними акторами стали зірки Marvel Studios та DC Comics. Лідером став актор «Месників» Джеремі Реннер (Клінт Бартон/Соколине око), який приніс студіям 82,7 долара за кожен вкладений у нього бакс. На другому місці в рейтингу рентабельності розмістився ще один актор Marvel Studios Марк Руффало (Брюс Бенер/Халк), який приніс 82,2 долара за кожен долар, а замикає трійку лідерів Емі Адамс (Лоїс Лейн) з 69,9 долара за один зелений. У п’ятірку також увійшли Ґал Ґадот (Дива-жінка), – 60 доларів за долар і Кріс Еванс (Стів Роджерс/Капітан Америка), – 56,10 долара за долар.

Список найбільш нерентабельних акторів очолив Меттью Макконахі, який зіграв у «Темній вежі», він зумів принести тільки 1,10 долара за кожен вкладений у нього бакс. На другому місці розташувався Крістіан Бейл (1,50 долара), а на третьому – Метт Деймон (3,70 долара). У п’ятірку також потрапили Мелісса Маккарті (4,9 долара) і Різ Візерспун (5,2 долара).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три місяці і мінус 11 кг: голлівудська актриса знову стала красунею 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему