27 Грудня 2018
Новини

90-річна бабуся переказала армії 10 тисяч доларів: «Дуже хочу помогти виграти війну»

90-річна бабуся переказала армії 10 тисяч доларів: «Дуже хочу помогти виграти війну»

Пенсіонерка перерахувала на потреби українського війська мало не всі свої заощадження. Бабуся, якій 90 із «хвостиком», каже, що «дуже хоче помогти виграти війну», і просить за неї не хвилюватися: «гроші на ліки собі лишила». 

Жителька Західної України, якій більше ніж 90 років, переказала 10 тисяч доларів на рахунок фонду «Повернись живим». Про це на своїй сторінці у «Фейсбуку» повідомляє прес-служба фонду.

«Ми не можемо публікувати її фото та називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, слідкує за сторінкою фонду у «Фейсбуку», знає, як звуть наших співробітників і, звісно, вболіває за майбутнє України.

Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І річ не у величезному переказі. Річ у тому, що в свій вік «за 90» жінка каже: “Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!”».

Кошти, переказані благодійницею, волонтери потратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика
В тему

Останні матеріали