27 Грудня 2018
Новини

Три місяці і мінус 11 кг: голлівудська актриса знову стала красунею

Три місяці і мінус 11 кг: голлівудська актриса знову стала красунею

Одна з найпопулярніших американських актрис, 43-річна Дрю Беррімор (відома за фільмами «Ангели Чарлі», «Дюплекс» та «50 перших поцілунків»), приголомшила фанатів своєю фігурою.

Акторка зізналася на своїй сторінці в Instagram, що їй вдалося за три місяці схуднути на 11 кілограмів, пише «24tv.ua».

Дрю опублікувала фото, які зроблено з різницею у три місяці.

«Коли я гортала Instagram, думала, що повинна бути кращою, ніж я є. Але через нестабільність у реальному житті у мене ніколи не вистачало духу тримати себе в руках. Однією мені було, звичайно, не впоратися, але поруч з правильними людьми будь-які мрії здійсненні», – розповіла у підписі Беррімор.

«Правильною людиною» стала тренер актриси Марні Альтон, яка стежила за харчуванням і тренуваннями Дрю.

«Ви можете сказати, що моє обличчя стало тоншим! Це вимагало від мене неймовірних зусиль. Дієта, фізичні вправи – я боролася як лев! Будь ти проклята, генетика! Але тепер я знаю, що є фахівці, до яких я зможу звернутися. Марні допомогла мені зробити за три місяці те, що я б не змогла зробити це сама», – додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональд Трамп вбиває віру дітей у Санта-Клауса

Дрю Беррімор

Дрю Беррімор

До слова, зірку ще чотири роки тому критикували за надмірну вагу.

«Я виношувала дитину дев’ять місяців, тому вважаю, що маю право провести наступні дев’ять місяців, не піклуючись ні про що, крім своїх дітей. Я хочу феттучині Альфредо, я не хочу штангу! Я навіть думати не хочу про те, що повинна схуднути, у мене є важливіші справи – турбота про моїх дітей. Я не з тих жінок, які будуть проводити дні безперервно в спортзалі замість того, щоб провести цей час зі своїми маленькими дітьми», – заявляла тоді вона в інтерв’ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему