27 Грудня 2018
Новини

Чому Палиця пропустив бюджетну сесію Волиньради?

Чому Палиця пропустив бюджетну сесію Волиньради?

Бюджетна сесія Волиньради, яка відбулася 20 грудня, пройшла без голови облради Ігоря Палиці. Депутатам довелося «ділити гроші» без нього.

Бюджет таки прийняли, щоправда доходів там на 1,6 мільярда менше, ніж торік. То з чим же пов’язана відсутність Палиці?

Власне, відповідь на це та інші запитання, 26 грудня, у прямому ефірі  на ТРК "Аверс" озвучили перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та заступник голови облради Романа Карпюк для журналістів провідних  ЗМІ Волині.

Власне, під час багатьох своїх ефірів на телебаченні Ігор Палиця неодноразово заявляв про тиск на нього з боку центральної влади і про уже нібито готові накази про його арешт. Чи пов’язана його відсутність на бюджетній сесії з цими моментами, адже на робочому місці його не видно тривалий час і до сесії? На це питання журналіста нашого видання відповів перший заступник голови облради Олександр Пирожик. Власне, він зауважив, що відсутність Палиці пов’язана з його відпусткою, яка «збіглася» з днем сесії. Не заперечує Пирожик і іншу озвучену версію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькраді затвердили бюджет на 2019 рік

«Оскільки він заявляв про тиск на нього, то у нього, очевидно, були причини так говорити. Я, коли отримав розпорядження, що він вибуває у відпустку без збереження заробітної плати, то сприйняв це нормально, бо це право кожної людини. Так співпало, що вже була на цей період оголошена сесія. По розподілу обов’язків довелося брати відповідальність за цю сесію на себе. І хоч вона за кількістю питань (87 питань) вона виявилася найбільшою за усі сесії в цьому році, я не вважаю, що вона пройшла не результативно», - зазначив Пирожик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, економіка
В тему