27 Грудня 2018
Новини

Чому чоловіки люблять секс зранку, а жінки – ввечері

Чому чоловіки люблять секс зранку, а жінки – ввечері

Загалом, для двох людей, які мають бажання і можливість  зайнятись коханням, час доби не має великого значення. При цьому жінки та чоловіки таки мають певний розподіл на так звані групи: є ті, ким до вподоби кохатися ввечері, а є ті, для кого найбільшу цінність має передсвітанковий секс.

Експерти вважають, що ті чоловіки, які бажають займатися коханням зранку, набагато рідше хворіють на ракові пухлини, в них поліпшується кровопостачання до мозку. А ось для жінок – любительок раннього кохання, секс стає чудовими ліками від стресу.

У якомусь сенсі, ранковий секс — це зарядка для всіх органів, яка готує нас до спокійного дня. Він сприяє виробленню ендорфінів, які допомагають справлятися з головним болем, покращує самопочуття. Чоловікові необхідний секс з ранку з біологічних причин: у ранкові години рівень тестостерону в його крові максимально високий, цей гормон й спонукає чоловіка до інтимної близькості.

Приблизно о 8 ранку організми чоловіка і жінки гранично готові з'єднатися. Жінка починає прокидатися, а чоловік вже на межі можливостей, тому фахівці рекомендують саме цей час для ранкових занять коханням. Зовсім ідеальний варіант, коли робочий графік дозволяє продовжити задоволення, що сприяє зміцненню стосунків.

Вечірній секс більше подобається жінкам тому, що їхня біологія налаштована саме на вечірні контакти, а виключно з тієї причини, що ввечері не потрібно нікуди поспішати, а отже, можна розслабитися. Для жінки розслаблення дуже важливо, оскільки тільки в цьому випадку вона зможе отримати задоволення.

Проблема й полягає в тому, що вранці на збудження немає часу, а вночі вже не вистачає сил. Тут на допомогу й приходить вечірній секс. Приблизно в проміжку з 19 до 20 години в організмі чоловіка відновлюється рівень тестостерону, і він готовий до великих сексуальних звершень. Однак у жінки потрібний гормональний настрій з'являється приблизно о 22 годині. До цього часу рівень тестостерону у партнера неухильно знижується.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему

Останні матеріали