26 Грудня 2018
Новини

З’явилося відео, як під Ковелем горів рейсовий автобус «Київ – Варшава»

З’явилося відео, як під Ковелем горів рейсовий автобус «Київ – Варшава»

Подробиці надзвичайної ситуації, як на Волині на рухомий факел перетворився автобус міжнародного сполучення, який їхав із Києва до польської столиці.

Напередодні, у ніч на 25 грудня, за кілька кілометрів від Ковеля Волинської області на ходу спалахнув автобус компанії Ecolines, що здійснював рейс із української столиці до Варшави, Республіка Польща. Відео з місця інциденту на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» виклав один з пасажирів злощасного автобуса Євген Середа.

Чоловік в описі до відео розповів, що на момент, коли на другому поверсі транспортного сталося займання, пасажири мирно спали. Лише дивом одна із жінок прокинулася, відчувши їдкий сморід плавленої пластмаси. І здійняла галас.

«Різдво. Ми живі. Ми випадково прокинулися. І випадково вижили завдяки тому, чиє це Різдво… Не доїжджаючи декілька кілометрів до Ковеля, наш автобус… загорівся. Ми з Мариною сиділи на перших місцях, на другому поверсі, саме там, де почало горіти. Марина прокинулася і розбудила мене, я почав горлати «Пожежа!». І ми спасли людей. Ми втратили багато цінних речей, люди залишиися без документів і грошей. Але то таке, ми реально надихалися продуктів горіння пластику, і роль відіграли секунди й те, що милістю Божою прокинулася Марина… З Різдвом христовим вас, друзі. Нам є за що Йому бути вдячними…» – написав безпосередній учасник подій, які розгорталися на Варшавській трасі.

Зі слів автора відезапису, пасажири у полум’ї втратили речі та документи і встигли наковтатися продуктів горіння. Та головне, що минулося без жертв, усі живі. Відзначимо, що на офіційній сторінці перевізника Ecolines у «Фейсбуку» відомості про цей випадок відсутні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему