26 Грудня 2018
Новини

У Житомирі зі скандалом звільнили святого Миколая

У Житомирі зі скандалом звільнили святого Миколая

У Житомирі звільнили виконавця ролі святого Миколая на Різдвяному ярмарку.

Про це повідомила голова управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко на Facebook-сторінці органу. 

"Після неприйнятної ситуації, яка склалася у неділю, ми вирішили, що працювати у будиночку Святого Миколая Руслан Мороз не буде. Ми вже знайшли іншого актора на роль святого Миколая", – повідомила Рябенко.

Раніше член виконавчого комітету Житомирської міської ради Віра Гринишина у Facebook заявила про конфлікт, який стався у неї з Морозом у Будиночку Святого Миколая.

"23 грудня ми з родиною були на Різдвяному ярмарку і я побачила, що в резиденції Святим Миколаєм працює відомий у місті прихильник "руского міра" Руслан Мороз. Нагадую, що Мороз є членом кількох проросійських організацій у місті, зокрема – прес-секретарем "Русского содружества". Також Мороз активно захищає сепаратиста Муравицького, якого судять у Житомирі за державну зраду", – написала Гринишина.

На її запитання про те, хто прийняв рішення, щоб він виконував роль Святого Миколая, "Мороз відреагував агресивно і відверто неадекватно".

"Він почав мене штовхати і штурхати. Після цього Мороз заблокував вихід із будиночка і не випускав мене із дочкою. Свідком цього була заступник начальника управління культури міської ради Наталія Марчук, яка теж не могла змоги вийти із будиночка", – написала член виконкому міськради.

Гринишина додала, що написала заяву до поліції через цей інцидент.

На відео видно сперечання між "Миколаєм" та журналісткою. До слова, це не вперше сепаратист Мороз виконує місію Миколая біля головної ялинки міста. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему