25 Грудня 2018
Новини

У Китаї встановили восьмиметрову ялинку з смартфонів

У Китаї встановили восьмиметрову ялинку з смартфонів

Молодіжний смартфон Xiaomi Mi Play був офіційно анонсований тільки вчора, але завдяки йому китайська компанія вже встигла потрапити у Книгу рекордів Гіннесса. Правда, рекордсменом виявилася не сама модель, яка в цілому нічим особливим не виділяється, а інсталяція, споруджена з безлічі екземплярів смартфона.

Визнання компанія отримала завдяки тому, що спорудила гігантський екран у формі восьмиметрової новорічної ялинки. Він складається з 1005 смартфонів Xiaomi Mi Play і встановлений в одному з торгових центрів в Китаї. Щоб зібрати конструкцію воєдино і синхронізувати роботу всіх складових її апаратів, треба було 12 годин. На екрані демонструється реклама, а також він працює в якості точки доступу Wi-Fi.

Зауважимо, що це не перший світовий рекорд Xiaomi. Минулого разу, а це близько місяця тому, компанія потрапляла в Книгу Гіннесса, бо в один день відкрила в Індії п’ятсот магазинів Mi Store.

Xiaomi Mi Play

Що стосується смартфона Mi Play, то він орієнтований на молоду купівельну аудиторію і оцінений виробником в $ 160. Пристрій оснащуний 5,84-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і співвідношенням сторін 19:9, у верхній частині якого є напівкруглий виріз для фронтальної камери. В якості апаратної платформи модель отримала восьмиядерний мобільний процесор MediaTek Helio P35, а обсяги встановленої в неї оперативної і флеш-пам’яті складають 4 і 64 Гбайт відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональд Трамп вбиває віру дітей у Санта-Клауса

Xiaomi Mi Play

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему