25 Грудня 2018
Новини

Вмовив на інтим та вбив: на Київщині затримали нелюда

Вмовив на інтим та вбив: на Київщині затримали нелюда

Минулого тижня понівечений труп 43-річної жінки було виявлено на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області, – пише «gard.news».

Мертва жінка була повністю голою, а її тіло було прикрите одягом.

Злочинцем виявився раніше судимим 28-річний житель Полтавської області.

«Чоловік відбував покарання за вчинення замаху на умисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі в минулому році достроково, а в Київську область приїхав на заробітки», – розповіли в поліції.

Чоловік працював різноробочим на будівництві і там же познайомився зі своєю жертвою, яка приїхала з Львівської області в пошуках роботи.

«Після спільного вживання алкоголю, він запропонував своїй знайомій вступити з ним в інтимні стосунки, на що вона погодилася. Тоді він і накинувся на жінку: схопив за волосся, бив її головою об металеві труби. Потім узяв дерев’яний брус довжиною два метри, і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли нелюд нарешті побачив, що вона мертва, просто прикрив тіло одягом і пішов спати», – повідомили в прес-службі.

Підозрюваний був затриманий на своєму робочому місці. Він зізнався у скоєному і дав правоохоронцям правдиві свідчення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутність ополченців: в окупованому Іловайську 4-річну дитину «сепарки» ґвалтував і бив коханець-бойовик, а та мовчки дивилася 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему