22 Грудня 2018
Новини

Коли у Луцьку з’явиться світло-музичний центральний фонтан?

Коли у Луцьку з’явиться  світло-музичний центральний фонтан?

Центральний фонтан у Луцьку давно є темою для дискусій. Колись на Театральному майдані «біля дельфінчиків» під вербами зустрічалися закохані пари, прогулювались мами з дитячими возиками, місцева інтелігенція обговорювала останні новини міста. Тепер там «корито», що пустує вже кілька років. Проте це ненадовго – обіцяє перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад.

«У 2019 році в центрі Луцька з’явиться сучасний світло-музичний центральний фонтан. Про нього велася мова вже дуже давно, однак далі слів справа багато років не рухалась. Наша команда прийняла рішення реалізувати проект по встановленню фонтану в 2019 році, адже не помічати «корита» в центрі міста просто неможливо. Упевнений, що фонтан стане улюбленим місцем відпочинку для лучан, на його встановлення вже передбачено кошти у бюджеті Луцька.

Планується, що він матиме площу 10 на 10 метрів і оригінальне сучасне оформлення, а також зону, де лучани зможуть відпочивати і милуватись водограєм, запрограмованим відповідно до музичного супроводу. Вже ведемо перемовини із виконавцями робіт, оберемо кращих у своїй галузі, щоб результат не розчарував мешканців Луцька.

Звісно, існуючу рамку на центральній площі буде прибрано, адже вона не має ні естетичної, ні практичної цінності. Майбутній фонтан стане родзинкою і довгоочікуваною окрасою нашого міста. Сподіваюсь, більшість лучан схвально поставляться до такої ініціативи», - повідомив Григорій Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна, Волинь
В тему