21 Грудня 2018
Новини

Назвали ТОП-10 найгірших фільмів року, що минає

Назвали ТОП-10 найгірших фільмів року, що минає

Кінокритики журналу "The Hollywood Reporter" вибрали ТОП-10 найгірших фільмів 2018 року.

На першому місці опинилася кримінальна драма "Кодекс Готті" режисера Кевіна Конноллі, в якій Джон Траволта виконав роль американського мафіозі.

Друге місце у списку найбільш невдалих фільмів зайняв бойовик "Робін Гуд: Початок", знятий Отто Батхерст.

Режисер відомий за серіалами "Чорне дзеркало" і "Гострі Козирки". Терон Еджертон виконує у фільмі роль ветерана Хрестових походів, який приєднується до групи розбійників і стає Робіном Гудом. Картина отримала погані відгуки, а головний кінокритик The Hollywood Reporter Тодд Маккарті заявив, що кожен, хто був залучений до роботи над нею, повинен зробити публічне покаяння.

Трійку замкнула завершальна частина трилогії про Анастейшу Стіл і Крістіана Грея - картина "П'ятдесят відтінків свободи" Джеймса Фоулі. Кінострічка виявилася провальною, незважаючи на те, що режисер постарався дати глядачам все, що вони очікували побачити, - від дорогих автомобілів і приватних літаків до еротичних сцен в БДСМ-кімнаті головного героя.

На четвертому місці опинився фільм про молоду пару "Саме життя" Дена Фогельман. На п'ятому - супергеройський бойовик Рубена Флейшера "Веном" з Томом Гарді в головній ролі.

У список також увійшли такі фільми, як "Лускунчик і чотири королівства", "Лос-Анджелес в вогні", "Операція" Кульова блискавка "", "Злам часу" і "Суспірія".

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему

Останні матеріали