21 Грудня 2018
Новини

В Польщі прийняли пологи в 11-річної українки

В Польщі прийняли пологи в 11-річної українки

В пологовому будинку польського міста Гданськ на світ з’явилося маля, народжене 11-річною дівчинкою. Найімовірніше, малолітня матуся завагітніла в Україні, де перебувала до вересня поточного року. Пише польське видання «Газета виборча».

Повідомляється, що 11-річна школярка спершу потрапила до шпиталю в Старограді Щецинському, звідки її перевезли до Гданська, де місцеві акушери і прийняли пологи.

Родина підлітка не підозрювала, що вона вагітна. 18 грудня дівчинці стало зле і вона поскаржилася на погане самопочуття мамі, жінка завела малу до лікаря. Під час обстеження з’ясувалося, що дівчинка на пізньому терміні вагітності. Лікар подзвонив у поліцію і прокуратуру.

Відомо, що юна породілля перебуває в Польщі від вересня поточного року. Як неофіційно інформують польські ЗМІ, найімовірніше, батьком малюка є 63-літній чоловік, який опікувався дитиною за відсутності батьків, коли вони перебували в Польщі.

Прокуратура розпочала слідство за фактом розбещення неповнолітньої. Якщо підтвердиться інформація про вчинення злочину в період перебування дитини в Україні, ведення резонансної справи приймуть вже українські прокурори.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему