21 Грудня 2018
Новини

Зігрійся та підкріпись: смачне ноу-хау у Луцьку народу до вподоби

Зігрійся та підкріпись: смачне ноу-хау у Луцьку народу до вподоби

У Луцьку пропонують "підкріпитися" гарячою та смачною юшкою прямо у центрі міста. Таке смачне ноу-хау "Юшка2go" відкрили на Театральному майдані Луцька 19 грудня.

Місцеві мешканці та гості із задоволенням смакують гарячими домашніми супами та борщами. Ідея відкрити такий собі «антифастфуд» виникла у одного з місцевих підприємців.

На разі пропонується три популярні страви з розряду першого: курячий бульйон, червоний борщ, уха. 

Смачне ноу-хау "Юшка2go" відкрили на Театральному майдані Луцька

Все готується на стаціонарній кухні за домашніми рецептами, потім страва фільтрується і чиста свіжа юшка доставляється в пункт продажу.

Гарячі страви Луцьк Юшка2go

Місцевий підприємець Павло, власник "Юшка2go" розповів, що  вже кілька років при вживанні першої страви їсть саму юшку.  

Юшка2go Луцьк

А за кілька років двічі випадково натрапляв на цікаву подачу супів. Так у  Львівській Реберні смакував овочевою юшкою в стакані, а в Коломийському ресторані натрапив на крутезну витяжку з червоного борщу. 

Юшка2go супи та борщі Луцьк

Не одноразово в голові він прокручував ідею спробувати подачу лише юшки із традиційних супів та борщів на продаж, і зараз зважився втілити це в життя. 

Смачне ноу-хау "Юшка2go" у Луцьку народу до вподоби

"Вивчаємо попит, збираємо відгуки та пропозиції і, в разі позитивної динаміки, будемо створювати постійно діючу мережу такого собі «антифастфуду», а можливо і навпаки - рятівника в додаток до фаст-фуду)) оскільки будь хто, навіть дуже поспішаючи, може дозволити собі швидку і корисну чашку першої страви, чи окремо, чи в додаток до хот дога, бутерброда чи чогось іншого", - зазаначив власник "Юшка2go".

Крок цей зробив скоріш для задоволення власного інтересу (піде чи не піде, сподобається споживачам чи ні) аніж для отримання власне прямої вигоди. 

"І хочу сказати - народу довподоби!", - резюмумвав Павло.

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Відео
В тему