20 Грудня 2018
Новини

Пильно стежить: Путін на прес-конференції назвав рейтинг Порошенка і перекрутив прізвище Зеленського

Пильно стежить: Путін на прес-конференції назвав рейтинг Порошенка і перекрутив прізвище Зеленського

Сьогодні, 20 грудня, в Кремлі проходить підсумкова річна конференція Володимири Путіна, глави держави-агресора. На якій часто порушуються питання, що безпосередньо стосуються України. Так, російський журналіст Єгор Сазоров-Бурєв із  «Вістей» поставив Путіну запитання про інцидент у Керченській протоці. Його цікавила подальша доля захоплених українських військових. Також кореспондент російського видання поцікавився в глави РФ чи не вважає той, що «провокація» з боку українців на Азові вдалася. Тобто представник російського медіа в угоду президенту своєї країни відкрито назвав українську сторону провокаторами, тоді як відкриту агресію щодо наших моряків вчинили саме російські феесбешники.

 Втім, іншого ми не чекали. Цікаво інше. Як пильно Путін стежить за рейтингами кандидатів на президентський пост в Україні. Кремлівський керманич продемонстрував велику обізнаність в рейтингах основник претендентів на крісло Президента України.

«Навіщо нашим українським партнерам такий розвиток подій? Це зрозуміло. Там вибори. Їм потрібно загострювати, для того щоб підняти рейтинг одного із претендентів на пост президента, я маю на увазі чинного президента. Але це погано. Це в кінцевому підсумку на шкоду інтересам свого народу і своєї держави. Хоча можна без усяких провокацій рухатися спокійно, як було досі. Вдалася вона чині? Ну з точки зору рейтингу – можливо. Тому що рейтинг Петра Олексійовича трохи підріс. Він тепер перемістився із п’ятої позиції на другу-третю. Там коливання, по-моєму, відбуваються, десь 12%. Юля Володимирівна у неї 20%, більше, уже двадцять з лишком, а всі решта, Зелінський, по-моєму (Путін перекрутив прізвище коміка Володимира Зеленського, – ред.), Бойко і Порошенко – в них близько 12 процентів. В цьому сенсі так, він своє завдання виконав».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему