19 Грудня 2018
Новини

Як у Луцьку в «Теревенях» дітей на Миколая горілою піцою частували

Як у Луцьку в «Теревенях» дітей на Миколая горілою піцою частували

 У Луцьку в піцерії «Теревені», що на проспекті Соборності, 9а, 11-річній дитині підсунули горілу піцу. І байдуже, що сьогодні свято Миколая, і байдуже, що зіпсований настрій, і навіть байдуже, що вартує піца не багато не мало – 162 гривні. Але, вочевидь, заклад геть не дбає ні про свою репутацію, ні, тим більше, про здоров’я клієнтів.

Прикрий випадок стався із сином нашої співробітниці. Він заплатив у піцерії за піцу, і коли йому видали замовлення, дитина спокійна понесла випічку додому, де вже чекали гості. Навмисне замовив велику піцу формату XXL, аби вистачило на усю компанію хлопців.

Як розповідає наша співробітниця, вона не одразу помітила, що піца повністю підгоріла з країв, спохватилися, лише коли діти почали скаржитися, що вона «чорна і смердить».

«Сказати, що свято зіпсоване, то нічого не сказати. Ну, нехай, якась там піца, але ж то для дітей було замовлення! Я одразу подзвонила і почала скаржитися, то вони стали якісь незрозумілі відмовки говорити, мовляв, принесіть нам назад, ми глянемо. А коли я сказала, чому маю в мороз носитися з тією піцою, заявили, що привезуть нову, але цю, горілу, я маю віддати їм цілу!!! Перепрошую, але діти вже почали кілька шматочків. Звісно, не доїли їх, але… Як я маю віддати цілу піцу? Вони що, її комусь перепродати мають?» – обурюється співробітниця нашого сайту.

 Одне слово, читати і судити вам. Бо «Теревеням», схоже, геть усе одно. Їм би гроші взяти. І байдуже, що підсовують людям взамін…

піца

піца горіла

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему