19 Грудня 2018
Новини

"Л*х": учителька столичної школи написала на лобі учню перед цілим класом

В одній зі шкіл Києва вчителька молодших класів привселюдно принизила учня школи.

Інцидент описали в Фейсбук-групі «Батьки SOS».

Історію цькування в столичній школі №287 розповіла мати постраждалого хлопчика Вікторія Акімова. За її словами, вчителька написала її синові на лобі червоною пастою «л * х» і поставила перед усім класом, щоб всі посміялися. Після цього хлопчикові довелося відмивати лоб. При цьому про інцидент батьки дізналися не відразу, так як їх син побоявся все розповісти.

За словами Вікторії, пізніше її чоловік помітив, що однокласники сина знущаються над ним, і дізнався всі подробиці інциденту. Чоловік вирішив поговорити з вчителькою.

Як розповіла мама школяра, педагог спочатку намагалася уникнути розмови взагалі, і тільки після того, як чоловік пригрозив піти до директора, погодилася дати пояснення. За підсумком розмови вчитель пообіцяла вибачитися перед усім класом за публічне приниження дитини.

Але навіть після вибачень педагога цькування хлопчика в школі триває, пише мама учня. Однокласники дали хлопцю нецензурне прізвисько, написане вчителькою, а сама педагог може дозволити кричати услід дитині різні образи.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада прийняла закон про протидію буллінгу, який передбачає штрафи за цькування в навчальних закладах (від 850 до 1700 грн).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему