18 Грудня 2018
Новини

Лист Святому Миколаю від учнів 10 школи Луцька потрапив до Книги рекордів України

Лист Святому Миколаю від учнів 10 школи Луцька потрапив до Книги рекордів України

Лист Святому Миколаю, завдовжки у 47 метрів, який написали учні Луцького навчально-виховного комплексу №10, потрапив до Книги рекордів України.

Про це на Фейсбуці повідомила Сніжана Ліщук.

"Так, офіційна реєстрація рекорду відбулася сьогодні, 18 грудня, за участі представника Книги рекордів України у західному регіоні Віталія Іваницького", - йдеться у дописі.

У написанні велетенського листа взяли 609 учнів навчального закладу. Так, величезне «полотно» листа склали із багатьох менших листів.

Лист Миколаю

Лист Миколаю

До слова, попередній аналогічний рекорд був встановлений у 2017 році. Тоді довжина листа Миколаю Чудотворцю сягнула позначки у 33 метри.

«Цей рекорд ми приурочили до Дня Святого Миколая. Листи писали щиро, від душі дітей. І вийшло так, що написаний нами лист замахнувся на рекорд. Тож, до нас завітав представник Книги рекордів України Віталій Іваницький, наш випускник, для фіксування цього досягнення», - зазначив директор навчального закладу Олег Євгенович Михальчук.

Тож, очільнику школи урочисто вручили документ, що засвідчує, власне, сам всеукраїнський рекорд у категорії «масові заходи» - «найдовший лист Святому Миколаю-Чудотворцю з найбільшою кількістю учасників акції».

Лист Миколаю

Лист Миколаю

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали