18 Грудня 2018
Новини

У мерії пообіцяли до кінця дня повністю розчистити Луцьк від снігу

У мерії пообіцяли до кінця дня повністю розчистити Луцьк від снігу

За минулу  добу у Луцьку випала місячна норма снігу.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді повідомив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

За його словами, такого снігопаду не було давно. Проте, за прогнозами синоптиків сьогодні він має припинитися і працівники ЖКГ матимуть можливість повністю розчистити місто від заметів.

Юрій Крась зауважив, що вся техніка, котра задіяна у очищенні міста від снігу працює на ще з 5 ранку. Усього за його підрахунками прибирання обласного центру здійснює 30 автомобілів. Спочатку працювали над розчищенням магістралей. Їх стан керівник ЖКГ міста назвав задовільним. Проте, він зауважив, що є проблема з тротуарами та дорогами у приватному секторі, проте і їх планують очистити до кінця сьогоднішнього дня.

Виконував повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що робітники ЖКГ працюють по 12-16 годин на добу. Прибирають місто понад 70 людей.

Юрій Крась розповів, що до прибирання залучили  усю техніку, яку мали в наявності на балансі департаменту, а також взяли грейдери у інших підприємств: ДПМК, «Унідор», «Луцькспецбуд», «Сметана», «Кочулап», «Шлях», «Луцькспецкомунтранс», «Парки і сквери міста Луцька».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Світ
В тему

Останні матеріали