17 Грудня 2018
Новини

За минулі вихідні до травмпункту звернулося близько сотні лучан

За минулі вихідні до травмпункту звернулося близько сотні лучан

У період із 16:00 п'ятниці, 14 грудня,  до 8:00 понеділка, 17 грудня, до відділення ортопедії та травматології Луцької міської клінічної лікарні звернулося 92 особи.

Про це у коментарі журналісту видання Т1.ua розповів заступник директора із інформаційно-аналітичної роботи КП «Луцька міська клінічна лікарня» Андрій Смольянінов.

За його словами, у період вихідних до медичної установи звернулося 6 осіб, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, дві людини – з укусами.

Смольянінов зауважив, що за вчорашній день лікарі діагностували у 38-ми лучан переломи.  У 22-ох випадках ці травми - вуличні.

Також учора в медзаклад були доставлені двоє постраждалих у наслідок ДТП. Смольянінов наголосив, що пацієнти не потребували госпіталізації. Їх лікуватимуть амбулаторно.

Андрій Смольянінов підкреслив, що через погіршення погодних умов потік пацієнтів критично не збільшився.

За повідомленням сектору комунікації Волинської поліції за минулу добу на території краю трапилося 15 дорожньо-транспортних пригод. У чотирьох із них є потерпілі. Зокрема, у Луцьку унаслідок ДТП травмувалося двоє людей (на вулиці Ківерцівській автомобіль «Nissan» злетів у кювет). Також у дорожньо-транспортних пригодах, які відбулися в області,  постраждали 31- річний  житель Нововолинська та 22-річний мешканець Рожищенського району.  Їх госпіталізовано до реанімації.

У прес-службі Служби автомобільних доріг у Волинській області зазначають, що унаслідок безперервного дводобового  снігопаду, в деяких районах краю товщина снігового покрову становить майже 20 сантиметрів.

«Вночі 17 грудня  на державних дорогах працювало 79 механізмів та стільки ж працівників. Для ліквідації зимової слизькості використано 1372 л бензину, 4619 л дизпалива, 1065 т піщано-соляної суміші, 28 т солі. Роботи по очищенню доріг від снігу продовжуються», - повідомляють у волинському автодоріг.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад повідомив, що 17 грудня, луцькі дороги почали розчищати від снігу ще з четвертої ранку. Задіяно понад 20 одиниць техніки та більше сотні робочих.

У зв’язку із погіршенням погодних умов та ускладненням проїзду автошляхами Волині, дорожники, медики, правоохоронці закликають волинян бути обережними, максимально уважними на дорогах та просять власників та водіїв транспортних засобів без нагальної потреби не сідати за кермо.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Світ
В тему