16 Грудня 2018
Новини

В Луцьку кафе, в якому стріляли в кримінального авторитета Аслана, перейменували на «Чикаго»

В Луцьку кафе, в якому стріляли в кримінального авторитета Аслана, перейменували на «Чикаго»

У Луцьку досить незвично вирішили використати «рекламу» свого кафе, що знаходиться за адресою Набережна,  28, власники закладу.

Нагадаємо, що у листопаді 2018-го там  зчинили стрілянину, в результаті якої троє чоловіків отримали вогнепальні поранення.

Один з трьох постраждалих отримав травми, які не сумісні з життям. Двох інших госпіталізували в стані середньої важкості: в одного травма живота, в іншого - грудної клітини. Згодом повідомили, що поранили  відомого місцевого кримінального авторитета Аслана Адаєвича Гарсієва, відомого як «Аслан». Відомо, що Аслан Гарсієв за походженням - чеченець. Має двох братів, які теж мешкають в Луцьку.

Згодом учасників стрілянини затримали.  Волинський апеляційний суд відхилив апеляції затриманих й залишив у силі ухвали Луцького міськрайонного суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Наразі під вартою перебуває четверо учасників інциденту: 38-річний та 37-річний мешканці Києва, 24-річний мешканець Київської області та 34-річний мешканець Сумщини. Усім їм повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).

А поки триває розслідування, та вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих  злочинів, власники кафе, в якому і відбулась стрілянина, вирішили, певно, використати сумнівну славу на свою користь.

Зокрема, перейменували кафе на «Чикаго». Про це повідомив лучанин Ігор Левчук у Фейсбуці ,у спільноті «Збережемо древній Лучеськ»: «В лучан  явно хворе почуття гумору. Тож кафе у Луцьку на вулиці Набережній, де на початку листопада сталася стрілянина та було вбито людину, отримало нову назву «Чикаго». А може варто було вже тоді простіше назвати? «У покійника»... І крейдою місце в залі обвести, де труп лежав... Чудово мабуть там зараз їсти і пити.... Жартувати, так по-чорному...».

Учасники спільноти прокоментували пост від Левчука.

Так, Татьяна Варченко говорить, що  «Шкода цих людей, які надали таку «войовничу» назву закладу, мета якого приносити задоволення відвідувачам. Не впевнена, що вони (відвідувачі) отримають задоволення, знаходячись в атмосфері недавнього «потойбіччя»...А чи власники забули, що як човен назвеш. так він і попливе?....».

Натомість Навернс Чудакули зауваєує, що « Ну в Техасі (заклад у луцьку - Ред.) завжди бійкі, і це влаштовує і власників і відвідувачів».

А Val Jacson пропонує дати інші назви сумнозвісному кафе: «Краще: «Остання путь» або «Шлях до раю». Остання – романтичніша».

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Волинь
В тему

Останні матеріали