15 Грудня 2018
Новини

Охлобистін про Томос для України: «Який Томос? Душити зрадників!»

Охлобистін про Томос для України: «Який Томос? Душити зрадників!»

Активний поборник сеператизму, скандальний російський актор, який грав головну роль у серіалі «Інтерни», Іван Охлобистін неодноразово висловлював прихильність бойовикам Донбасу та дозволяв собі різкі висловлювання щодо українців.

На цей раз він перевершив сам себе, коментуючи надання Україні Томосу про автокефалію. На своїй сторінці він називає українців «рабами» та «підданими», щиро вважаючи, що ми продовжимо виконувати накази, що надходитимуть нам з Кремля. Причому як політичні, так і релігійні.

 «Зачем с ними договариваться? Они твари продажные. Какая вера? Который Томос? Душить предателей. Мы раскольники? Хорошо. По факту они нам ж*пу вылижут и все свои каноны переделают. Они всегда были предателями и жалеть их не надо. Прав победитель. Мы пытались их убедить, но они изменились.

Слабые, малодушные сатаны. Рабы. Мы отберем у них все, мы заставим их верить в то, что нам удобно. Им не привыкать. Мы всегда так делали. Жаль, у них короткая память. Надеюсь, в этот раз мы будем осторожнее с нашими глупыми сантиментами. Греки нам давно не друзья.. Турки их лишили ориентации», - заявив Охлобистін .

Ну, що ж, вже не один «розумний» дозволяв собі говорити у такому тоні про Україну. Тепер мирно спочиває…десь в пеклі…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Світ
В тему