14 Грудня 2018
Новини

У Луцьку продають саморобних ангелів, аби допомогти онкохворій дівчині

У Луцьку продають саморобних ангелів, аби допомогти онкохворій дівчині

У Луцьку волонтери продають саморобних янголяток, аби назбирати кошти на лікування онкохворій Мар’яні Пархом’юк.

Благодійну акцію організували у п’ятницю, 14 грудня, в приміщенні Волинського академічного обласного музично-драматичного театр імені Т. Г. Шевченка.

Організатори кажуть, що вони просто волонтери, яким небайдужа доля дівчини. Вони запевеяють, що їм дозволили влаштувати благодійну ярмарку під час проведення церемонії «Люди Року-2018. Волинь».

Ангелики для Мар'яни

Ангелики для Мар'яни

Ангелики для Мар''яни

«Організатори - то просто група волонтерів, які дуже перейнялися проблемою цієї молодої та мужньої дівчинки. Ми нічого не продаємо, ми збираємо кошти на її лікування. А просто тим людям, які жертвують кошти, ми даємо подарунки. Це янголятка, зроблені дітьми. Тиждень тому ми робили майстер-клас. І ці дитячі янголята роздають усім небайдужим, які підтримують Мар’яну», - розповів організатор ярмарку Петро Гоцелюк.

Співорганізатор заходу Олена Кузьмич додала, що, окрім дітей, янголів робили луцькі та волинські майстрині.

«До виробництва цих ангеликів долучились не лише діти, але й луцькі та волинські майстрині. Деякі подарунки вони пожертвували самі. Плюс, деякі волинські ОТГ, де є художні школи, передали нам свої ангелики та малюнки на підтримку Мар’яни», - зазначила волонтерка.

Ангелики для Мар'яни

Ангелики для Мар'яни

Ангелики для Мар'яни

«Ми переслідуємо дві мети. Перша - це передати різдвяний дух Мар’яні. І, по-друге, це зібрати кошти на її підтримку. Іноді чуємо: «Чому ви рятуєте Мар’яну, а не рятуєте інших людей?» Але, якщо ми врятуємо одну людину, то це буде реальний приклад боротьби з раком. Я не можу дивитись на її фотографії без сліз, адже людина посміхається, незважаючи ні на що. І, можливо, це запалить інших людей боротися і не здаватися».

Організатори сподіваються, що ця акція не буде останньою. Також наголошують, що усі бажаючі допомогти Мар’яні Пархом’юк можуть написати їм на їхню сторінку у мережі Facebook: «Анголятко для Мар’яни».

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Мар’яни Пархом’юк виявили рак крові. 19 листопада дівчина повідомила, що перший блок її лікування у білоруській клініці завершився. Гроші на лікування дівчини можна перерахувати на картки «ПриватБанку»:

4149 4978 6222 9442 Пархом‘юк Мар‘яна?5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали