14 Грудня 2018
Новини

Лучани втретє написали "Листи місту"

Лучани втретє написали

У Луцьку втретє провели захід, який називається «Листи місту». Цього разу лучани не писали листів, а залишили свої ідеї та побажання на плакаті.

Зустріч відбулась у четвер, 13 грудня, у «Cafe De Vino». Декілька десятків гостей відвідали захід, аби дізнатись щось нове про Луцьк та поділитись своїми думками.

Під час попередніх двох заходів лучани писали листи місту, а цього разу організатори вирішили змінити традицію. Гості заходу писали свої побажання на плакаті, які організатори обіцяли передати Святому Миколаю.

Листи місту 2018

Листи місту 2018

Листи місту 2018

Уже традиційно на подію запросили чотирьох спікерів. Директор обласного центру зайнятості Роман Романюк, луцький краєзнавець Олександр Котис, ведучий Андрій Зубенко та режисер театр-студії «Гармидер» Руслана Порицька розповіли про те, як би вони хотіли модернізувати Луцьк.

Організатор заходу Юлія Євпак зазначила, що наступна зустріч відбудеться вже у 2019-му році.

«Кожного разу в нас мають буті ті люди, хто вже вніс себе в історію міста. Сьогодні з нами був Волинський обласний центр зайнятості. Це Роман Романюк. Ми говорили про те, яким він бачить місто та його розвиток. Власне, що стосується працевлаштування та професій. Також говорили про те, чи замінять роботи людей в Луцькій міській раді чи обласній адміністрації. Всі погодились, що ні», - зазначила Юлія Євпак.

Листи місту 2018

Листи місту 2018

Листи місту 2018

«Була у нас Руслана Порицька. Це людина, яка змінила уявлення про театр взагалі. Вона розповідала про «Гармидер» та про те, яким вона бачить культурне середовище та розвиток театру. З нами був Андрій Зубенко. Він розповідав про те, як розвивати місто, та що робити із Старим містом. Яким чином долучитись, щоб створювати історію міста. З нами був також Олександр Котис. Він дав нам екскурс в історію про те, що, власне, робити зі Старим містом. Та як його оживити. Про «Старий ринок» говорили та про те, як його знести», - додала вона.

Листи місту 2018

Листи місту 2018

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали