12 Грудня 2018
Новини

Бездоріжжя: на Волині бабцю до «швидкої» довозили конем (фото)

Бездоріжжя: на Волині бабцю до «швидкої» довозили конем (фото)

Про недавній випадок, коли літню пацієнтку до карети швидкої допомоги довелося довозити возом, розповіли у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці установи у соцмережі. В одному із сіл, аби повантажити хвору бабусю до автомобіля медиків, лікарі із родичами недужої змушені були довозити бабусю до машини кіньми. А все через бездоріжжя: сільська ґрунтівка перетворилася на місиво, тож автотранспорт нею пройти не міг. Виручили коники.

коні

Волинь

«За умов повного бездоріжжя, відсутності вуличного освітлення, фельдшери бригади ЕМД пішки добиралися до місця виклику, де на їхню допомогу чекала пацієнтка. 
Після наданої медичної допомоги на місці виклику, пацієнтку для подальшого лікування необхідно було доставити в лікувальний заклад. 
Через відсутність твердого покриття, автомобіль швидкої не доїхав до місця виклику кілька сотень метрів. Аби не втратити дорогоцінний час, медикам довелося скористатись гужовим транспортом. За кілька хвилини хвора була вже в теплому автомобілі швидкої і благополучно транспортована до лікарні»,
– йдеться в дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему