11 Грудня 2018
Новини

«Баті в залі пропотіли»: в Росії десятирічним дітлахам показали стриптиз (відео 16+)

«Баті в залі пропотіли»: в Росії десятирічним дітлахам показали стриптиз (відео 16+)

Тепер діти точно готові до дорослого життя…

В РФ молодших школярів на дитячому святі показали танці для дорослих на пілоні. Стався цей зовсім не «скрєпний» інцидент в місті Новий Уренгой. На заході, організованому для десятирічних дітей, на жердині пікантні викрутаси виконала одна із учасниць локального конкурсу талантів «Зірка Ямалу». Про це повідомляється у телеграм-каналі Mash.

Дівчина звивалася на пілоні, у той час коли за кулісами скупчилися дітлахи. На танцівниці у хвилини слави були одягнуті блискуче спіднє, а на ногах мала фіолетові чоботи-«стріпи». Тим часом діти, які чекали свого виступу за завісою, відкривався дуже цікавий вид. Малюки уважно стежили за тьотею, яка дивно поводилася на сцені.

«Поки дітки хвилювалися зі спітнілими долоньками за кулісами, баті пропітніли в залі. Тепер дітлахи готові до дорослого життя», – таким коментарем у телеграм-каналі супроводили опубліковане відео.

Також у повідомленні сказано, що левову частину репертуару на цьому святі становили вірші, пісні і казки. А номер, який виконала в’юнка дівчина, анонсували просто як «танець».

Це свято проводилося в МАУ МЦ «Молодіжний». Його керівництво заявило, що в цьому номері «нічого страшного немає». Адміністрація закладу порівняла відвертий танець із «виступом у цирку гімнасток у відкритих купальниках». А от користувачі, переглянувши ролик, відзнятий одним із очевидців, вважають, що таке видовище є недопустимим для публіки, що складається з дітей віком десять років.

«Там за сценою діти дошкільного віку, майбутні дівчата, жінки, матері. Товариші, а як же духовність?», «Продемонструвала маленьким зірочкам, який із видів мистецтва в майбутньому гарантовано дозволить їм непогано заробляти…» – коментують побачене користувачі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали