11 Грудня 2018
Новини

У Києві намагалися захопити торговий центр

У Києві намагалися захопити торговий центр

Учора, 10 грудня, в Києві відбулася спроба рейдерського захоплення торгового центру “Дарниця”. Конфлікт навколо торгового центру спровокували “Національна дружина”, невідомі люди в масках і поліція.

Інформація про можливе рейдерське захоплення ТЦ з’явилася близько 21:00. На місці події перебували понад сто міцних молодих людей в масках, а також поліцейські, - пише "etcetera".

При цьому обидві сторони повідомляли, що в будівлі торгового центру знаходяться представники “Нацдружини”, які здійснили рейдерське захоплення приміщення.

Близько 23:00 поліцейські із застосуванням сили вивели з будівлі представників “Національних дружин”.

Після цього правоохоронці повністю взяли приміщення торгового центру під контроль.

"Нацдружина” повідомила, що до них звернулися підприємці – орендарі ТЦ “Дарниця” з проханням протистояти рейдерському захопленню.

Адвокат Богдан Остренко, який представляє інтереси власників ТЦ “Дарниця”, пояснив, що в 2016 році якась офшорна компанія отримала незаконним шляхом документи про володіння цим торговим центром. З того часу обидва власники “Дарниці” ведуть судовий процес, з’ясовуючи, хто є законним власником нерухомості.

За словами адвоката, 6 грудня група невідомих захопила ці приміщення. Оскільки поліція в цій ситуації не діяла, власники ТЦ звернулися по допомогу до «Національних дружин».

Учора прес-секретар поліції Києва Яна Неруш повідомила, що у правоохоронців немає будь-якої докладної інформації про інцидент і про причини його виникнення. За її словами, на місце прибула поліція, яка забезпечувала громадський порядок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему