11 Грудня 2018
Новини

Резервісти зробили офіційне звернення до українців

Резервісти зробили офіційне звернення до українців

Минулого тижня українська армія терміново поповнилась резервістами першої черги. Це ветерани війни, що вже пройшли найгарячішіші точки на Донбасі, а шараз знову стали на захист країни.

Хлопців уже доправили до пунктів дислокації, зокрема це навчальний центр Десна. І потрібно відзначити, що перші враження просто таки збили резервістів з ніг. Вони навіть засумнівалися, що потрапили в українську армію, адже вони пам»ятають її зовсім іншою.

Саме тому резервісти зробили офіційне звернення до українців:

«Шановний народе України. Ми - учасники бойових дій. Ветерани Української — рашської війни. Які живуть не по принципу довжини спідниць наших дружин. В зв’язку з складною геополітичною ситуацією, за наказом нашого верховного головнокомандувача беззатримно прибули до військових частин для підняття рівня нашої виучки. Де були приємно здивовані побутовими умовами та матеріально — технічною базою. Ми, згадуючи 14-16 роки побачили на власні очі зміни та піклування про особовий склад як керівництвом частини безпосередньо так і вищим військом керівництвом. В свою чергу запевняємо — можете бути спокійні. Готові як і раніше дати рішучу відсіч окупанту», — написали хлопці.

Щиро сподіваємося на те, що їм не доведеться знову показувати свої уміння у бою. 

Резервісти зробили офіційне звернення до українців фото 2

Резервісти зробили офіційне звернення до українців фото 1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему