10 Грудня 2018
Новини

Найкрасивіша продавчиня світу торгує рибою на Тайвані (фото, відео)

Найкрасивіша продавчиня світу торгує рибою на Тайвані (фото, відео)

Найвродливіша торговка планети не цурається патрати рибу у брудному фартуху. А покупці-чоловіки мліють від її краси.

Певно, ця продавчиня у рибному ряду на Тайвані найсимпатичніша із представниць фаху. Дівчина на ім’я Ліу Пеньпень примудряється суміщати в своєму житті гламур і рибний прилавок. А втім, дівчину доволі важко застати на робочому місці, а усе через її основну роботу. Про це повідомляє ресурс «Фішки».

продавчиня риби

Активно коментувати фотографії юної красуні із Тайваню, яка вправно патрала і продавала свіжу рибу на одному із місцевих ринків, стали користувачі «Фейсбуку». Разючий контраст між поношеним фартухом і милим личком красуні виявився настільки сильним, що справляв на клієнтів надзвичайне враження. Дехто навіть сумнівався в реальності того, що відбувається. Більшість юзерів безкомпромісно величають тайванську німфу найкрасивішою продавщицею в світі.  

Ліу Пеньпень

Коли фото Ліу розлетілися Мережею, її особою зацікавилися і журналісти. Останні з’ясували, що в основний час Пенпень працює моделлю й танцівницею, а рибний ряд – зовсім не піар. Річ у тому, що на ринку працює мама Ліу, а жінка вже поважного віку, тож частенька турботлива донька підміняє неньку за прилавком, коли випадає вільна хвилина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему