10 Грудня 2018
Новини

10 грудня: кого привітати з Днем ангела

10 грудня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини Ангеліна, Борис, Роман, Сергій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АНГЕЛІНА

Ім’я Ангеліна походить від пізньолатинського чоловічого імені Ангелус, що утворене від грецького «Ангелос» і означає «вісниця, ангел». Батьки в родині Ангеліни часто погано ладнають один з одним. Така обстановка всередині сім’ї відбивається і на особистісних якостях самої дитини. В Ангеліни впертий характер, такий же, як і в її матері. Їй подобається командувати, рідко йде на поступки. Дівчинка легко дратується навіть через дрібниці. Заняття в школі її мало приваблюють і не дарують ніякого задоволення. Ангеліна сама займається своїм розвитком і вихованням. Вона самостійна, розраховує тільки на свої сили, при цьому ніколи ні від кого не чекає допомоги або підтримки. Ангеліна не надто активна. Вона рідко ходить до когось у гості. У той же час сама – гостинна господиня. Їй подобається запрошувати в будинок гостей. Ангеліну, що відзначає день народження взимку, відрізняє упертість. Їй притаманні риси чоловічого характеру. З такою жінкою важко знайти компромісне рішення. Вона шукає свою вигоду. При необхідності може піти на обман. Ангеліна, яка святкує день народження влітку, дуже довірлива. Ця риса нерідко шкодить їй у житті. Раннє заміжжя може обернутися для неї розлученням.

БОРИС

Ім’я Борис утворене від старослов’янського «славний у боротьбі». З дитинства у Бориса розвивається властивість бути сильним, уміти переносити труднощі й долати перешкоди. Хлопчик дуже старається відповідати очікуванням батьків, йому самому хочеться бути таким же, як найсміливіші герої . Тільки треба пояснити Борису, що у кожній поразці потрібно шукати позитивний досвід для досягнення нових перемог. Борису хочеться бачити навколо себе таких же сильних людей, як і він. Борис шукає для себе такі професії, які допоможуть йому реалізувати свої сильні сторони, бути вольовою людиною і приймати рішучі рішення. Він вибирає політику, альпінізм, інші екстремальні види спорту, може бути військовим і стати керівником на небезпечному виробництві. Борис не прагне бути серед людей. Впертість і непоступливість можуть зіграти з Борисом поганий жарт. А ось у сім’ї Бориса просто не впізнати. Це турботливий батько, дбайливий господар, але в родині він лідер і самостійно будуватиме сімейне життя.

РОМАН

Ім’я Роман походить від латинського слова «романус», у перекладі означає «римський», «римлянин», «з Риму». Романи люблять усе нове, але їм важко доводити справи до кінця. Все відволікає – то друзі, то нові захоплення. Він кожен раз із запалом кидається на реалізацію свого задуму, але йому потрібні величезні терпіння і витримка, щоб домогтися результату. Але от якщо це вдається, то результат буде вражаючим!

Роман дещо зухвалий, легковажний. Він не стане шукати вихід зі складної ситуації, а вважатиме за краще пустити все на самоплив, махне рукою на те, що не вийшло, і візьметься за іншу справу, абсолютно не шкодуючи про втрачені можливості.

Роман оптиміст по натурі й у всьому намагається побачити гарне, на будь-яку погану подію в його житті він постарається подивитися з гумором. Роман завжди допоможе знайти вихід із ситуації, так як не схильний до стереотипного мислення.

Роман чудовий першопроходець, без нього не обійдеться жодна подорож. Навіть банальний похід по магазинах може обернутися незабутньою подією.

Роман самолюбивий, дотепний. Любить бути лідером, домагатися рекордів або ж показати себе з кращого боку. Він дуже рухливий хлопчик, терплячість – це не його: завжди воліє отримати все відразу. Але головна причина в тому, що його думки біжать попереду його можливостей, у тому, що він постійно відволікається, швидко переключає свою увагу. Занадто суворе виховання і жорсткі рамки лише підштовхнуть Романа винахідливо брехати.

У Роми хороша пам’ять, він схоплює все на льоту, проблем із навчанням у нього не буде, якщо батьки не намагатимуться зробити з нього старанного учня. Роман має яскраво виражені здібності до мистецтва, йому подобається те, що було раніше, а от сучасні віяння приймає з великими труднощами.

Роман понад усе цінує свободу. Не любить змін, але готовий часом робити абсолютно неймовірні для нього речі. Наприклад, просто взяти і переїхати в іншу країну або ж раптово поміняти свої вподобання. Свою величезну енергію Роман застосовує в роботі. Власник цього імені обирає професії, пов’язані зі спілкуванням з людьми. Часто чоловіків із цим ім’ям можна зустріти серед акторів, режисерів, менеджерів з продажу, в рекламі.

Проблем із колегами, труднощів у спілкуванні Роман не відчуває ніколи, дуже легко йде на контакт і швидко знаходить спільні теми для розмови навіть в абсолютно новій і незнайомій компанії. Власник цього імені дуже комунікабельна людина. Рома любить поговорити, тому випадково може видати чийсь секрет.

Роману досить важко знайти ту єдину, але, знайшовши, він береже її як зіницю ока. Адже саме вона допоможе Роману втілити найзаповітніші мрії. Романи найчастіше однолюби і цінують сімейні цінності.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, воно походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», що в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

Із Сергія може вийти непоганий креативник – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатись інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди на видноті. 

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь-які емоції. Здатність до співчуття й тактовність з’являються у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля перебувають у центрі захоплень чоловіка із цим іменем, але він не показує цього оточуючим. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших учинків, надмірної довіри і м’якості та, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найбільш заплутаних ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатність виявляти увагу і до цілого, і до деталей.

Жити із Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, із ним складно не сваритися, але коли він зникає з життя, то на думку спадають усі позитивні моменти з ним, а їх виходить не мало. Поведінка Сергія часто не вписується в загальноприйняті рамки моральності й моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергіїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в супутниці життя власники імені вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії Сергій заводій і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушує Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіка не впав на творчі професії, він прагнутиме стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях зможе повністю розкрити власний потенціал.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему