9 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Рак має мовчати, а Терези проведуть день наодинці

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Рак має мовчати, а Терези проведуть день наодинці

Сьогодні, 9 грудня, не варто їхати у далеку дорогу. Та залишатися вдома у вихідний день - не серйозно. Тож швидко телефонуйте друзям, біжить у найближчий магазин за продуктами, маринуйте шашлики і гайда на природу! Тим пече теплий не по-зимовому день дозволить добряче потанцювати біля вогнища та зробити чудові грудневі фотографії.

Овен

Овни завжди були упертюхами. А сьогодні, 9 грудня, ви будете доводити свою точку зору всім і вся. Хоча це не погано, адже впертість – головна якість, що визначає успіх у житті.

Тілець

Ваша невелика депресія сьогодні, 9 грудня, має завершитись. І в цьому вам допоможе близька людина. Пам’ятайте, що опускати руки не можна ніколи, бо можете зробити це за секунду до того, як станеться чудо.

Близнюки

Наші друзі – частина нашого щастя. Сьогодні, 9 грудня, Близнюки майнуть кудись у дружній компанії. І це надасть їм сили та натхнення на увесь наступний тиждень.

Рак

Хочеш розсмішити Господа , розкажи про свої плани. Раки, навчіться нікому нічого не розповідати. Ось тоді у вас все буде добре і не тільки сьогодні, 9 грудня.

Лев

Ми міняємося під впливом людей, яких зустрічаємо, і часом настільки, що самі себе не впізнаємо. Леви, сьогодні, 9 грудня, проаналізуйте ваше життя. Чи воно є таким, яке саме ви собі уявляли, чи ви живете, аби навколишні люди вважали вас успішним?

Діва

Діви, ніколи не здавайтесь, не опускайте рук, працюйте над своїм тілом і своїм життям. А сьогодні, 9 грудня,  обов’язково складіть детальний графік на увесь робочий тиждень. Ваше керівництво оцінить ваші старання на роботі передноворічною премією.

Терези

Сьогоднішній день, 9 грудня, ви проведете наодинці. Проте не варто засмучуватись: людина, яка навчилася бути собою, та без проблем залишається  віч-на-віч із собою, ніколи не страждає від самотності.

Скорпіон

Скорпіони, сьогоднішній день, 9 грудня,  ви проведете з близькими для себе людьми: друзями, коханими, рідними. У вас є люди, які підтримають вас у всьому. А хороші друзі дістаються тому, хто сам уміє бути хорошим другом.

Стрілець

Тому, хто не хочете змінити своє життя, допомогти неможливо. Проаналізуйте сьогодні, 9 грудня, своє життя. Можливо, ви йдете не тим шляхом?

Козеріг

Успіх – це стан душі. Тому Козероги, починайте думати сьогодні, 9 грудня, про себе, як про успішну людину, якщо ви хочете добитися в житті успіху.

Водолій

Сьогодні, 9 грудня, вас спіткає невдача. Проте не варто засмучуватись, адже будь-який програш варто розцінювати  або як шлях до майбутньої перемоги, або як шанс навчитися чому-небудь новому.

Риби

У вас пріоритетах на сьогодні, 9 грудня, поліпшити своє матеріальне становище. Проте варто пам’ятати, що гроші- це засіб для досягнення цілі, а не сама ціль.  І багатим є не той, в кого багато грошей, а той, хто вміє їх заробляти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему