8 Грудня 2018
Новини

В Італії на концерті через тисняву загинули люди: понад 120 потерпілих (фото, відео)

В Італії на концерті через тисняву загинули люди: понад 120 потерпілих (фото, відео)

В Італії, провінції Анкона, на реп-концерт відомого італійського співака Sfera Ebbasta у нічному клубі Lanterna Azzurra, популярному серед молоді, захотіло потрапити стільки людей, що утворилась неймовірна тиснява. При цьому хтось із фанатів репера додумався розпилити перцевий балончик.

Унаслідок цього щонайменше 6 людей загинуло, більше 120 відвідувачів зазнали поранень, з них у  10 медики констатують поранення великої складності.

За повідомленням італійських ЗМІ, розпилення «їдкого спрею» спровокувало паніку, відтак виникла тиснява на виході із закладу.

в італії загинули на концерті

Серед шістьох загиблих - п'ять неповнолітніх, а також їхня мати, ще 118 було госпіталізовано з травмами різного ступеня тяжкості, зокрема 10 – у важкому стані. Загалом у приміщенні клубу перебувало близько тисячі осіб.

Один із постраждалих, 16-річний хлопець, розповів, що вони танцювали «чекаючи на шоу Sfera Ebbasta, коли відчули різкий запах. Усі побігли до аварійного виходу, але виявили, що його заблокований. Натомість охоронці  сказали нам повертатися. Натовп у цей момент відійшов у бік, і десятки людей попадали зі стіни. Одного юнака зразу  розчавили».

Нагадаємо, у 2017 році уночі проти 23 травня у Британії після завершення концерту співачки Аріани Гранде на стадіоні «Мачестер Арена» стався вибух. Відповідальність за подію взяла на себе «Ісламська держава». Внаслідок теракту загинули 22 особи, серед яких є діти, та ще 59 осіб зазнали поранень.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Відео
В тему