7 Грудня 2018
Новини

Які кольори будуть в тренді у 2019 році?

Які кольори будуть в тренді у 2019 році?

Кожного сезону Інститут кольору Pantone публікує звіт, у якому визначає наймодніші кольори. У минулому сезоні популярними були «аркадія», «лаймовий пунш», «хлопчачий блакитний». У які ж відтінки, на думку Pantone, модницям слід одягатися у 2019.

Оливка до мартіні

Популярний цієї осені відтінок хакі названий на честь знаменитого коктейлю. Цей відтінок чудово підкреслює кольори, які з ним поєднують. А ще «оливка до мартіні» – відмінна альтернатива набридливому чорному і темно-синьому.

Мода 2019

Мода 2019

Синя туманність

Єдиний синій відтінок, представлений у сезонній збірці, отримав назву «синя туманність» (Nebulas Blue). Якщо порівнювати його з популярним у минулому році navy, то «туманність» буде мати значно світліший вигляд. Особливо ефектна вона в парі з помаранчевим.

Мода 2019

Мода 2019

Червона груша

Red Pear нагадує колір марсалу, який бив рекорди популярності три роки тому. Різниця між ними є: перший більш тяжіє до коричневого, а другий – до фіолетового. Найефектніший цей колір соло, але якщо хочете розбавити його іншими відтінками, то вибирайте такі ж глибокі і насичені тони.

Мода 2019

Мода 2019

Доблесний мак

Valiant Poppy – вибір сміливих людей. Що б ви до нього не додали, він все одно перетягне на себе всю увагу. Цей колір уособлює винахідливість і креативність у підборі гардеробу.

Мода 2019

Мода 2019

Червоно-коричневий апельсин

Поява вогняного оранжевого відтінку нагадує опале листя. Привабливість «червоно-коричневого апельсина» можна розкрити лише за допомогою хитромудрих комбінацій, наприклад із рожевим, чорним та блідо-жовтим.

Мода 2019

Мода 2019

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Модні тренди, Відео
В тему