7 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Овни стануть щасливими, а Стрільці даруватимуть тепло

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Овни стануть щасливими, а Стрільці даруватимуть тепло

Ура, нарешті п’ятниця! Саме з такими думками прокинулась більшість українців сьогодні, 7 грудня. І мимоволі при слові «п’ятниця» перед очима виникають картинки із ключовим словом «відпочинок».

Тим паче, що сьогодні ми вітаємо тих представниць прекрасної статі, яких при народженні нарекли Катериною. Свята Катерина є покровителькою жінок, допомагає тим, хто молиться про щасливу родину, про вдале заміжжя, про здоров’я своїх дітей. Тож забіжіть до найближчого храму та поставте свічку.

Овен

Бути щасливим – це звичка. Бути нещасливим – це також звичка. Тож сьогодні, 7 грудня, Овнам варто взяти на замітку цю прекрасну звичку – бути щасливим завжди, незважаючи ні на що та всупереч всьому.

Тілець

Сьогодні, 7 грудня, Тілець замислить грандіозні зміни у своєму житті. Тож йому залишається лише побажати обрати правильний шлях, чітко прописати всі пункти цих змін  і дотримуватись намічених цілей.

Близнюки

Сьогоднішній день, 7 грудня, для Близнюків  наповниться душевним теплом. Вони щиро порадіють за щастя близької людини, і від цього стануть щасливими самі.

Рак

Ракам сьогодні, 7 грудня, як ніколи захочеться відчути себе дітьми. Пригадайте своє дитинство у період різдвяно-новорічних свят, коли мама в кухні готує олів'є, тато пішов за ялинкою, а вам 5 років і ви малюєте для них листівки зі сніжинками та вірите в диво ...

Лев

Сьогоднішній ранок, 7 грудня, стане для вас, Леви, початком дивної подорожі у надзвичайно вдалий день. Усі ваші задуми та мрії сьогодні здійсняться. Просто чітко сформулюйте для себе, що ви по-справжньому хочете.

Діва

Сьогодні, 7 грудня, Діви зрозуміють, що ніякі негаразди не мають мати впливу на усе життя. Пам’ятайте, що головне - це гармонія в душі, лише вона здатна створювати щастя з нічого...

Терези

Терезам, сьогодні, 7 грудня, захочеться дізнатися усю правду про минуле коханої людини. Проте робити цього не варто, адже іноді, докопавшись до правди, хочеться закопати її назад...

Скорпіон

Сьогодні, 7 грудня, у двері до Скорпіонів будуть стукати лише хороші люди, цікаві події та добрі новини. Тож без остраху відкривайте свою душу назустріч позитивним змінам.

Стрілець

Сьогодні, 7 грудня, Стрільцям варто подарувати хоча б частинку тепла усім, кого він зустріне на своєму життєвому шляху, аби світ навколо став добрішим.

Козеріг

Козероги сьогодні, 7 грудня, мають усвідомити, що порядність і чесність - занадто дорогі подарунки. Тому не чекайте їх від  дешевих людей...

Водолій

Сьогоднішній день, 7 грудня, для Водоліїв буде сповнений митей, що матимуть присмак вічності. Збережіть їх у душі…

Риби

Коли падає сніг, усі ми відчуваємо себе дітьми. Тож нехай зимовий сьогоднішній день, 7 грудня, для Риб найсвітлішим, найприємнішим та найщасливішим.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему