6 Грудня 2018
Новини

На Тернопільщині в церкві будуть робити йогурти та сири

На Тернопільщині в церкві будуть робити йогурти та сири

За повідомленням прес-служби Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ, у місцевому селі Зарваниця Марійським духовним центром створено сільськогосподарський кооператив, який буде займатися  виробництвом  молочних продуктів. Новоствореному кооперативу дали назву на честь Андрея Шептицького, одного із найвідоміших проповідників Української греко-католицької церкви.

«Ми слідуємо словам Митрополита Андія, що говорив про бідність народу, що не займається промислом. А для піднесення духовної нації велику роль відіграє надійне фінансове становище. Тож ми, як віруючі особи, переживаючи за  загальний добробут, маємо на меті побудувати хороший економічний лад, залучаючи для цього духовенство Української греко-католицької церкви», - відзначають в єпархії.

Ініціювало створення кооперативу разом з духовним центром фермерське господарство «Зарваниця АГРО». Так, на базі кооперативу буде відкрито відкриє цех по переробці молочної продукції. Зокрема, мають запустити лінію по виготовленню йогуртів, твердого сиру, пастеризованого молока та іншої молокопродукції. Завядки кооперативу селяни навколишніх сіл зможуть за гідну оплату реалізовувати свою продукцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна
В тему