6 Грудня 2018
Новини

З Канади українським снайперам надішлють високоточні гвинтівки

З Канади українським снайперам надішлють  високоточні гвинтівки

За повідомленням посла України в Канаді Андрія Шевченка, яке він озвучив під час слухань у Постійному комітеті канадського парламенту із питань оборони, на завершальному етапі перебувають переговори української та канадської сторін щодо придбання снайперських гвинтівок, які виробляють у Північній Америці.

Нинішній 2018-ий рік відкрив чудові можливості для канадських компаній, які через скасування заборони на постачання автоматичної зброї змогли постачати в Україну озброєння та обладнання.

«Після закриття угоди, в ході якої нам поставлятимуть снайперські гвинтівки, ми б хотіли розглянути в подальшому інші шляхи співпраці, прямих поставок від канадських компаній до уряду України», – сказав Шевченко.

«Для кожної зі сторін – канадської та української – ця співпраця матиме позитивний результат. Для Канади це може стати необхідною та вигідною спільною інвестицією, і вона отримає справедливу частку ринку. А Україна, в свою чергу, зможе захищатися висококласною зброєю. Тому ми прагнемо, аби Канада, за прикладом США, виділила кошти на поставку нам зброї й обладнання», – зазначив Шевченко.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему