5 Грудня 2018
Новини

Із собою на той світ забрав і ворога: бойовики «ЛНР» передали ЗСУ тіло загиблого героя

Із собою на той світ забрав і ворога: бойовики «ЛНР» передали ЗСУ тіло загиблого героя

У Луганській області після тривалих переговорів бойовики передали українській стороні тіло загиблого українського бійця. Про це повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил у соцмережі «Фейсбук». Під час передачі «двохсотого», яка відбувалася на мосту через річку Сіверський Донець у місті Щастя, були присутні представники моніторингової місії ОБСЄ.

«Сьогодні, 5 грудня, на Луганщині, після тривалих перемовин, збройні формування Російської Федерації, в присутності представників ОБСЄ, передали українській стороні тіло загиблого українського воїна. Під час проведення процедури опізнання було встановлено, що це тіло солдата Сергія Проданюка», – ідеться в повідомленні.

Відзначимо, в рідних і побратимів із 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади до останнього не згасала надія, що Сергій живий: він вважався зниклим безвісти з 29 листопада, коли відбулося бойове зіткнення у районі села Кримське Луганської області.

В прес-центрі ООС повідомили, що боєць прийняв героїчну смерть: «Сергій Проданюк загинув, відбиваючи напад ДРГ противника. В ході бою, особисто знищив одного бойовика».

Загиблий боєць 10 ОГШБ став дев’ятою бойовою втратою української армії у листопаді 2018-го...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему