5 Грудня 2018
Новини

Порошенко «потролив» росЗМІ: «Солі в Україні вистачить на 2,5 тисячі років воєнного стану»

Порошенко «потролив» росЗМІ: «Солі в Україні вистачить на 2,5 тисячі років воєнного стану»

Президент України Петро Порошенко заявив, що воєнний стан, запроваджений у десяти регіонах України, жодним чином не вплинув на життя простих громадян. Таку заяву гарант зробив, виступаючи на Форумі місцевого самоврядування. Передає видання replyua.net.

За словами Петра Порошенка, валютний ринок, попри уведення спеціального режиму в половині областей, не був «розгойданий», а банківська сфера в абсолютному порядку. Понад те, відповідно до інформації, якою володіє президент, усупереч очікуванням, депозитний ринок у країні навіть виріс.

Виступаючи із своєрідною доповіддю, Порошенко зробив жартівливу вставку, розповівши про сіль, про відсутність якої на полицях українських крамниць «віщали» пропагандистські російські ЗМІ. Глава держави заспокоїв українців, завіривши, що «солі в Україні вистачить на 2,5 тисячі років воєнного стану». Нагадаємо, одразу декілька російських медіа, включаючи рупор Кремля «Росію 1», поширювали рейкову інформацію, буцімто із запровадженням воєнного стану українці змели у магазинах весь солоний кристалічний продукт.

«І навіть заклик негайно купувати сіль і сірники – ми продемонстрували з підприємством у Бахмуті велетенську гору солі і завірили наших північних сусідів «за поребриком», що солі в нас вистачить на 2,5 тисячі років воєнного стану. Хай не переживають. Нема комендантської години, як дехто передрікав. Нема припинення діяльності ЗМІ», – заявив глава держави на Форумі місцевого самоврядування, який триває у Києві.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика
В тему