4 Грудня 2018
Новини

Підступна Меган Маркл знову порушує королівські традиції

Підступна Меган Маркл знову порушує королівські традиції

Ще у жовтні британська королівська родина повідомила чудову новину: принц Гаррі та його кохана дружина Меган Маркл невдовзі стануть батьками.

Нині ж в Мережу просочилася інформація про те, що Меган, герцогиня Сассекська, народжуватиме вдома.

Так, уже незабаром парочка покине королівську родину та переїде в особняк Фрогмор-гаус, розташований в Віндзорі. Разом з молодятами житиме і мама Меган, яка допомагатиме дочці з новонародженою крихіткою.

В Інтернеті вже обговорюють те, що домашні поголи Меган стануть порушенням королівських традицій, адже останні спадкоємці корони з’являлися на світ в госпіталі святої Марії. Там народилися принци Гаррі і Вільям, а через тридцять років принц Джорд, принцеса Шарлотта і принц Луї.

Не дивно, що інформацію про домашні пологи піддані корони прийняли з насторогою, мовляв підступна Меган знову порушує правила і хоче виділитися на фоні інших членів королівської сім’ї.

А прихильники герцогині Сассекської вважають, що таким чином Меган навпаки повертається до давніх традицій народжувати дітей вдома і зазначають, що жінка просто хоче захистити себе і дитину від сторонніх очей. До того ж з точки зору медицини, це буде досить безпечно, адже поруч з нею буде команда професіоналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл прощаються з публічним життям

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему

Останні матеріали