4 Грудня 2018
Новини

Підпалили будинок воїна АТО разом з сім’єю

Підпалили будинок воїна АТО разом з сім’єю

Дружина та донька військового знаходиться в лікарні у важкому стані.

У селі Михайлівка Олександрівського району на Кіровоградщині сталася страшна трагедія. Невідомі підпалили будинок воїна АТО.

Про це повідомляють співробітники головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області.

У будинок,  в якому  військовослужбовець Микола Півторак проживав із 26-річною дружиною та п’ятирічною донькою, кинули «коктейль Молотова». Дитина та жінка постраждали.

У дівчинки опіки 10 відсотків тіла. Жінка перебуває у важкому стані в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні.

За даними лікарів, у потерпілої зафіксовані опіки дихальних шляхів. Вона прооперована. Зокрема, за словами виконуючого обов’язки опікового відділення Віктора Ярошенко, проведена некротомія ран передпліччя, кистей рук.

Як повідомляють співробітники головного управління Національної поліції України в Кіровоградській області, правоохоронці затримали громадянина, який підозрюється в підпалі.

Зловмисником виявився 22-річний місцевий житель, який конфліктував із сім’єю. На даний момент він затриманий. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Олександрівського відділення поліції Олександр Громко.

Зараз вирішується питання про запобіжний захід стосовно злочинця  у вигляді утримання під вартою.

Якщо провина  підозрюваного буде доведена, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему