4 Грудня 2018
Новини

«Скинулися»: у Росії мисливцям-героям вручили матрьошки та інструменти для педикюру

«Скинулися»: у Росії мисливцям-героям вручили матрьошки та інструменти для педикюру

25 листопада двоє хлопчиків 10 і 13 років з села Чуваки, що у Пермській області (Росія), загубилися в районі колишньої військової частини. Діти були на екскурсії і побігли за собакою, а дороги назад не знайшли. Спочатку батьки намагалися відшукати дітей самостійно, проте пошуки не увінчалися успіхом. Тоді до них приєдналися волонтери і слідчі, а також екстрені служби регіону.

Пошуки в лісі тривали близько семи годин, на слід дітей вийшли мисливці. У ніч на 26 листопада школярі були знайдені живими і госпіталізовані в лікарню з переохолодженням. Меншого хлопчика довелося виносити з лісу на руках.

У чоловіків-героїв, які відшукали дітей, однакові імена і прізвища – Геннадій Шадрін. Після порятунку вони відвідували врятованих дітей в лікарні та привозили їм частування.

Чиновники вирішили подякувати рятувальникам на Пермському крайовому сімейному форумі та подарували їм… педикюрні інструменти. Крім того, їм вручили матрьошок, шоколадки, блокноти, ручки, керамічні підставки і коробочки з назвою курорту, передає телеканал «360».

«Я-то думав, путівку нам подарували – кістки полікувати, але це виявився рекламний диск», – сказав один з мисливців. Також він пожартував, що буде кігті в лісі підстригати звірам.

«Та нічого, у кого що є, те і дають. Трохи незручно стало за наших чиновників, але головне, що дітлахи цілі», – сказав журналістам один з них.

Пізніше в Законодавчих зборах мисливцям також виписали по 10 тис. рублів.

На отримані премії один з героїв збирається купити рибальські чоботи, а інший – кілька сімей бджіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Парижі з’явився напис «Maidan 2018» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему