3 Грудня 2018
Новини

Стало відомо про долю солдата, зниклого безвісти на Бахмутці: прийняв останній бій

Стало відомо про долю солдата, зниклого безвісти на Бахмутці: прийняв останній бій

Окупанти мали намір захопити в полон, проте воїн живим їм у руки не дався…

Стали відомі обставини загибелі на Бахмутці бійця ЗСУ, якого раніше оголосили зниклим безвісти. Та невдовзі ворог заявив, що у них є тіло загиблого українського воїна. Повідомляє видання Патріоти України.

Раніше було відомо про те, що за даними 10-ї гірничо-штурмової бригади Збройних сил України 29 листопада під час зіткнення з терористами біля траси «Бахмутка» пропав безвісти боєць Сергій Проданюк. Однак трагічних подробиць його смерті побратими ще не знали.

Наступного дня після зникнення військовосужбовця речник ООС Олексій Жуган уточнив, що це сталося в так званій сірій зоні поблизу села Кримського Новоайдарського району Луганської області. За словами представника прес-центру Операції об’єднаних сил, солдат Сергій Проданюк зник у ході бою нашої резервної групи з ворожою ДРГ.

Пізніше терористи заявили, що у них є тіло «укра». А невдовзі бойовик Владлен Татарський повідомив обставини інциденту. Виявляється, на Бахмутці мережа окопів ЗСУ сполучена коридором з траншеями терористів (імовірно, раніше цю групу укріплень контролювала одна сторона, але потім лінія фронту змінилася). З якихось причин український боєць цим коридором прийшов просто на ворожі позиції. Бойовики хотіли взяти його в полон, але він прийняв свій останній бій...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали